Кучево за Стефана!

Stefan Dević
Facebook

Грађани Кучева ове недеље организују различите активности за прикупљање средстава за лечење Стефана Девића! Концерт, јавне продаје гардеробе, свако чини колико може.
Библиотека „Никола Сикимић Максим” Кучево,Туристичка организација Кучево, Центар за културу „Драган Кецман“се придружују!

  • Од данас, па до краја ове недеље (завршно са петком 24. јуна) свако ко на лицу места у библиотеци пошаље СМС за Стефана (1285 на 3030) и на тај начин донира новац за његово лечење, добија чланарину до краја ове календарске године;
  •  Ко исто учини у Инфо центру Равништарка, добија обилазак пећине. Поступак је једноставан: дођете у библиотеку, пошаљете СМС, добијете чланску карту!
  • Сви који од данас до петка 24. јуна у 21. 30 час дођу у Центар за културу Кучево и покажу СМС са садржајем 1285 послат на број 3030, добиће нешто од издања или рекламног материјала наше Установе – за  ове намене одвојено је  преко 100 књига, шоље, блокове, хемијске.
  •  Препоручујемо да обиђете и библиотеку и пећину и хол Центра за културу(  током радног времена од 10 до 13 часова и свако вече од 19.30 до 21.30 часова, за време пројекција филмова фестивала Слободна зона)!
    Наше мало некоме значи много! Кучево за Стефана!
     1285 на 3030

Loading