ДА ЛИ БИ ДАНАШЊЕ ДЕВОЈКЕ ЧЕКАЛЕ МОМКЕ ДА ДОЂУ ИЗ ВОЈСКE?

OKT_3624
Facebook

Већина јавног мнења се слаже да је потребно поновно увођење обавезног војног рока (па макар и на 90 дана, колико је алтернативно предложено)права ствар. О томе, да ли ће се предлог председника Вучића прихватити или не, у крајњој инстанци одлучиће Народна скупштина.Служењем обавезног војног рока сви би били на добитку, а највише они који би обукли униформу. Сад, то питање је изузетно комплексно, а сви они који су некада ( у некој од бивших држава ФНРЈ, СФРЈ, СР Ј итд.) служили, имају своју причу у којој је углавном истоветна она строфа из Балашевиће песме „… а у војсци сам стекао друга до гроба...“ али не и део када су у питању цурице…ту је много различитих варијанти – чекати неког 12, 15, 18 или колико је већ колико ко месеци служио е то  зависи и од њега, и од ње и од неких других. Курир је спровео истраживање на питање да ли би данашње девојке чекале неког па макар и 12 месеци? Одговори на друштвеним мрежама су… па, занимљиви.

А посебно један од оних који је служио осамедесетих прошлог века :… бежи бре, нису нас ни онда чекале! 

У то се уклапа и коментар једне данашње девојке на фбц мрежи: Не чекам више никога ни за шта. Они би као чекали да са нама нешто није у реду, као на пример пост порођајна депресија или генерално фригидност код неких жена, незадовољство у животу доводи до смањене жеље за додиром…

– Нема данас љубави, пријатељства нити било чега другог. Тако да од овога нема ништа, чекаће га док први лик не напише поруку – наводи се у једном од коментара.

– Право питање би било да ли би ти момци били верни девојкама док су у војсци.

– Част изузецима, али неке не чекају ни док оде до кванташке пијаце. Не чекају ни са посла да се врате толико о томе.

– Данашњи момци не би могли да издрже 12 месеци у војсци – прокоментарисала је једна корисница.

извор:Курир

Loading