Код 9:0 за Звижд прекид у 85. мин / Полет победио Младог Борца из Мајиловца са 5:4

IMG_20220416_172131
Facebook

Звижду је остало да побеђује до краја првенства ако жели повратак у зонашки степен такмичења. Јуче је на стадиону „Миодраг Мики Станојевић“ одиграо, додуше не до краја, утакмицу са екипом Житковице која је прекинута у 85. минуту код стања 9:0 за Звижд. Од самог почетка било је јасно да је ово меч два неравноправна противника и постављало се питање само са коликим резултатом ће се завршити меч. Звижд је сем 9 постигнутих погодака пропустио бар још дупло више изгледниг прилика. Ипак меч ће остати упамћен по томе да није завршен. Гости су још у 29. миуту остали са 10 играча јер је њихов играч бр 10 Караманоски напустио  терен због повреде и није се вратио до краја меча. У 71. минуту гости су након примљеног погодка опколили и вређали помоћног судију Маринковића због чега је главни судија Киковић(Велико Градиште) показао жуте картоне вратару Житковице Саши Петровићу и играчу са бр 7 Вељку Петровићу и пошто им је то био други одмах затим и црвени. У истом прекиду игру је напустио самоиницијативно и играч са бројем 8 Балановић, иако је имао само један жути картон. У 85. минуту игру самоиницијативно напушта и играч са бр 9 Цанић, тако да Житковица остаје са 6 играча па је судија прекинуо утакмицу.

 

                                                                                 Звижд- Житковица 9:0 (прекид у 85. минуту)

Кучево, стадион:Миодраг Мики Станојевић, гледалаца:40, судија:Киковић(Велико Градиште) стрелци: : Чабрило у 9 и 62. мин, Смиљанић у 11 и 84., Маркићевић у 69. и 71., А.Јовић у 27. и Станојевић у 79 (Звижд), жути картони:Јовановић(Звижд), Глигоријевић, Балановић, Гицић (Житковица) црвени картони: Петровић Саша и Петровић Вељко (Житковица)

Звижд: 1 Ђорђевић НеманЈа,2 Јанковиц Марко (Мл), 3 Ракићевић Стефан, 4 Манојловић Јован, 5 МилосавлЈевић Влада, 6 Чабрило Вељко, 7 СмилЈанић Јован, 8 Јовановић Срђан,
9 Маркићевић Димитрије, 10 Јовић Давид (Станојевић) ,11 Јовић Александар (Мл) 

Житковица: 1 Петровић Саша, 2 Акик Богдан (Мл), 3 Караманоски Немања, 4 Николић Ивица ,5 Глигоријевић Иван , 6 Милошевић Бојан, 7 Петровић Вељко, 8 Балановић Никола , 9 Цанић Данијел, 10 Караманоски Алекса ,11 Гицић Немања 

 

МФЛ ДУНАВ

Полет из Волује је на свом терену одиграо утакмицу са Младим борцем из Мајиловца и победио са  5:4. До краја првенства остаје му грчевита борба за опстанком.

Loading