Славица Булутић нова заменица председника општине Кучево

Facebook

Мастер економиста и успешни предузетник, Славица Булутић из Нереснице, од данас је нова заменица председника општине Кучево. Тако је одлучила већина одборника Скупштине општине Кучево на седници заказаној по хитном поступку . Од 43  одборника, колико броји СО Кучево, присуствовало је  40 представника грађана изабраних на последњим локалним изборима. Од тог броја, за је гласало 27 локалних парламентараца, 10 одборника је било против а 3 листића су била неважећа. Претходно су на предлог председника општине Новице Јаношевића, разрешени дужности досадашњи заменик пртедседника општине др Дарко Благојевић и два члана Општинског већа : Верољуб Петровић и Ружица Радуљ.

Председник СО Кучево Владимир Стојановић, седницу по хитном поступку  заказао је на иницијативу 25 одборника да би се на време усвојио Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини, на територији општине Кучево, како би били испоштовани рокови за добијање средстава од надлежних министарстава.

Учествујући у расправи током седнице, Новица Јаношевић је више пута истакао да на тешке речи неће одговарати на исти начин већ ће своја обраћања вршити достојанствено и коректно.

Loading