Вучић у Пожаревцу : хвала вам за све ове године!

616800287624035b30f926343718404_640
Facebook

Хала Спортског центра „Пожаревац“ била је мала да прими  све грађане који су  дошли  да поздраве председника Српске напредне странке Александра Вучића који је данас одржао  предизборни скуп у Пожаревцу.Приликом доласка у халу дочекан је овацијама.Митинг је почео интонирањем химне Боже правде.к

„Овде увек долазим у посету вредним људима који поштују своју државу и воле Србију“. навео је Вучић.

Захвалио се на великој подршци и љубави све ове године.

„Хвала вам драги људи. Увек сам срећан када долазим ове. Хвала вам за све ове године“.

Како је навео, Пожаревцу је дужан једног великог инвеститора.

„Морамо да почнемо да размишљамо да враћамо људе у земљу, одавде је огроман број људи отишао, места су остала празна, морамо да размишљамо како да их вратимо, а верујем да ће плате озбиљно да расту, за занатлије виша, за пензионере пензије 500 евра“, рекао је Вучић и додао:“Трошкови ће бити нижи, плате ће да расту. Важно је да позовемо браћу и сестре да размисле о повратку јер су потребнији својој земљи више него икада. Да нам помогну да пронађемо најбољи програм да се они у своју земљу врате“.

Како је навео, Пожаревац је у прва три града за добијање великог и важног инвеститора и то ће много да промени ситуацију у целом Браничевском округу.

„Припремили смо 20 милиона евра за реконструкцију и изградњу новог дела болнице у Пожаревцу. Изградићемо затворени базен од девет милиона евра“, најавио је Вучић.Напоменуо је проблем са водоснабдевањем и истакао да ће да се уграде пречишћивачи воде.

„Важно је да доведемо још инвеститора. Гледамо како да развијамо цео регион на најбољи начин. Најважније је како ће да нам расту плате и пензије. Добили сте и финансијска средства и за вртић. Важно је како ће да нам расту плате и пензије у овом ратном стању које се шири и по другим регионима света. Наше је да овде сачувамо мир и стабилност. Да не заборавимо да се пре неколико месеци неки тражили да се затворе рудници не питајући се што ће људи да остану без посла, што не знам како бисмо имали струје. Поздрављам наше рударе и не дам им да укидају руднике, на њима смо изградили земљу. Кад дође зима како ћемо да преживимо без рудника, њих баш брига, добили су паре из иностранства. Замислите да иду дотле да укину борски рудник“, казао је Вучић.

Председник се захвалио свим грађанима, и позвао их да изађу на изборе 3. априла и гласају.

извор : Б92

Loading