Др Рајичић у радној посети компанији ЗиЂин у Мајданпеку – ускоро трајно решење за Пек

20220202_103721
Facebook

Председник општине Кучево, др Иван Рајичић, био је данас, заједно са својим помоћником Даријаном Дрикићем у радној посети компанији „ЗиЂин“ РБМ Мајданпек у Мајданпеку.
Домаћин им је био директор компаније господин Јиан. Разматрано је више  важних тема за грађане општине Кучево:
Први део састанка односио се на запошљавање радника из општине Кучево (  тренутно је 47 радника са територије наше локалне самоуправе запослено у Руднику) а господин Јиан је истакао  да ће се тренд запошљавања наставити и у наредном периоду.
Друга тема је била везана за реку Пек, домаћини су приредили  видео презентацију на основу које се могло закључити да је кинеска компанија спроводила а то и даље чини, велики број активности који недвосмислео дају гаранције да нас у  блиској будућности очекује трајно решење овог вишедецениског проблема.
Трећа тема се односила на туристички потенцијал наше општине и потенцијална улагања компаније „ЗиЈин“ у значајне туристичке локалитете општине Кучево.
Саговорници су на крају изказали велико задовољство конструктивношћу обваљених  разговора и договорили да се убудуће они константно одржавају.

Loading