Од 01. јануара можете се пријавити за туристичке ваучере

vaucer
Facebook

Грађани Србије од 1. јануара могу да се пријаве за нових 100.000 туристичких ваучера у вредности од пет хиљада динара, које би требало да искористе до 20. новембра следеће године.
Право на ваучере имају сви пензионери и студенти, као и запослени са примањима нижим од 70.000 динара. Издају се за најмање пет ноћења.

Од докумената потребно је имати потврду резервације у жељеном објекту: за најстарије суграђане последњи пензиони чек, за запослене потврду о запослењу и примањима нижим од 70.000 динара, док студенти прилажу уверење факултета за текућу годину. Захтеви се предају лично и то искључиво на шалтерима пошта.

Десет пошта дежура 1. јануара: три у Београду, а остале на граничним прелазима.“Другог јануара имамо 34 поште, трећег 54, а од четвртог јануара радимо пуним капацитетом: у 1.300 пошта широм Србије, грађани ће моћи да дођу да се евидентирају за субвенционисани смештај”, објашњава Бојана Николић из Поште Србије.

Ако у овој расподели останете без ваучера, не брините: биће их још. Приликом сваког ребаланса буџета током године, издвоји се нешто новца и за туристичке ваучере

Loading