Делегација ОО СНС Кучево на Изборној скупштини Српске напредне странке у Београду

261301147_4516314251757074_5717577792120763750_n
Facebook

У Хали спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду, почела је изборна скупштина Српске напредне странке, на којој ће бити усвојен Извештај о раду СНС, програмска начела странке и изабрано руководство.

Скупштином председава лидер СНС Александар Вучић, који је члановима странке представља извештај о раду.

На почетку обраћања рекао је да ће покушати да реално сумира резултате који су постигнути и укаже на проблеме са којима се странка суочавала.

Чланови странке дочекали су председника Вучића аплаузом када је улазио у халу. Скупштини странке, између осталих, присуствују чланови странке Ана Брнабић, Синиша Мали, Дарија Кисић Тепавчевић, Никола Селаковић, Томислав Момировић, Горан Весић, Маја Гојковић, Јадранка Јоксимовић, Ирена Вујовић, Милош Вучевих, Марко Ðурић, Марија Обрадовић, Александар Шапић, Небојша Стефановић, Јоргованка Табаковић, Зоран Ðорђевић…

Скупштини присуствује и делегација ОО СНС Кучево . Од укупно 4 000 присутно је 3.690 делегата. Скупштина СНС одржава се иза затворених врата, а на њој ће, према дневном реду, бити разматрана и усвојена и политичка начела те странке, која су у петак представили Ана Брнабић, Синиша Мали и Александар Шапић.

Након скупштине, у поподневним часовима, поводом 13. годишњице од оснивања странке биће организована Свечана академија.

 

извор : б 92

Loading