Одржана  промоција прве књиге Емилије Миловановић „(Не)захвална“

DSC_0081
Facebook

У препуном холу  Центра за културу „Драган Кецман“ у Кучеву одржана  је промоција прве књиге Емилије Миловановић „(Не)захвална“.

На промоцији се присутнима испред Центра за културу „Драган Кецман“ обратила и промоцију отворила Невенка Ташић, након чега је приказан краћи филм „Живот није кутија“ ауторке Емилије Миловановић. О књизи су говориле и  Радмила Станковић, писац и новинар и Данијела Станковић, професор српског језика.

Ауторка књиге „(Не)захвална“, Емилија Миловановић, рекла је да је своју прву књигу посветила својој мајци која је учила да из сваке наизглед обичне животне ситуације можемо научити нешто и из ње понети неку лекцију. Такође наводи да инспирацију црпи из људи којима је окружена и све догађаје преноси на папир.

Збирка есеја „(Не)захвална“, чији је издавач Центар за културу „Драган Кецман“, сачињена је од истинитих прича, догађаја из свакодневног живота ауторке. Учи нас захвалности и читаоце вуче да променом перспективе свему пронађу добру страну.

Емилија Миловановић рођена је 1998. године и одрасла је у Кучеву, након чега се због студија сели у Београд, где и остаје. Бави се новинарством и маркетингом, али за себе тврди да је једино сигурно то да ће увек бити писац.

Loading