Трећа победа Младог радника у припремним утакмицама на стадиону „Миодраг Мики Станојевић“

229958145_904000983845287_2536103204802227299_n
Facebook

Српсколигаш из Пожареваца, који се налази на припремама у нашем граду, постигао је и трећу узастопну победу у припремнимутакмицама. Овог поподнева савладана је екипа Хајдук Вељка из Неготина.

У првом делу утакмице, највише захваљујући вратарима оба тиме, мреже су мировале. У наставку, пожаревљани долзе у вођство у 57. мин пожаревљани долазе у вођство преко Баждаревића- акцију је одличним центаршутем са десне стране започео Ђукић, лопту је главом ка мрежи упутио Ђурђевић, голман брани, лопта се од стативе одбија до Баждаревића који је смешта у мрежу. Изједначење у 66. м инуту- непажња средњег реда пожаревљана на средини терена који губе лопту, која се одмах упућује у празно Николић сам излази пред гол пожаревљана и то је било 1:1. До другог вођства играчи Младог радника долазе уу 73. минуту када је на асистенцију Лепојевића, Красић одличним шутем са неких 12 метара матирао голмана неготинаца. Ново изједначење у 78. минуту-након непрописног старта у казненом простору пожаревачког тима, судија Илић је показао на белу тачку а сигуран извођач био је Првуловић. Коначни резултат постиже Соколовић у последњим секундама меча – Ђурђевић му је додао лопту на неких 15 метара од гола неготинаца а овај је, смиреним ударцем у супротни угао од вратара постигао трећи погодак за пожаревљане.

 

Млади радник -Хајдук Вељко (Неготин) 3-2 (0:0)

 

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић, гледалаца :30 , судија: Илић (Кучево). Стрелци: Баждаревић у 57. мин, Красић у 73. мин , Соколовић у 90. мин(Млади радник) Николић у 66. мин, Првуловић  у 78.мин /из једанаестерца/(Хајдук Вељко)

Млади радник : Јоветић, Сочанац, В.Ђурђевић, Миовић, Лепојевић, Јанковић, Јовановић, Ђорђевић, Лакота, Баждаревић, Михајловић,

Играли су још : Марунић, Недељковић, Маринковић,Соколовић, Красић, Ивић, Н.Ђурђевић,

 

Хајдук Вељко :Ћурувија, Милић, Петровић, Косовић,Његуричић, Арсенијевић, Аксентијевић, Првуловић, Маровић, Миљковић,Пуљецовић

Играли су још :Солеша, Николић, Милутиновић,Рошкић, Ивковић

Loading