178. рођендан школе у Раброву

1623131691946
Facebook

Основна школа „Милутин Миланковић“ Раброво данас слави свој 178 рођендан. Тим поводом директор Владимир Тодосијевић је рекао :

               „Ове године Дан школе обележавамо на неуобичајен начин, у посебним условима пандемије корона вируса COVID  19, који је захватио цео свет  Не можемо ни замислити колико је ученика стицало знања у нашој школи и колико учитеља и наставника је уткало своја умења учећи те исте ђаке, колико је великих људи отишло у свет из ових наших клупа, а колико нас је остало да и даље негујемо и градимо школу за будућност, која је пред нама. Зато је наша одговорност велика. Прошлост нам је племенита, а будућност од нас очекује много.

            Претходну школску годину завршили смо учећи на даљину, изводећи онлајн наставу, што нам није било лако, али смо се у томе сналазили и успешно дошли до краја школске године. Срећни смо што смо се вратили у учионице. Пред нама је нова школска година и нови услови рада, а школа је место где се надмећу знање, љубав, посвећеност и искуство.

            Основна школа у Раброву је дала огроман допринос у вршењу своје просветне и културне мисије, не само у локалној заједници, него и шире. У њеном летопису остале су и остајаће драгоцене поруке и богата педагошка искуства будућих генерација ученика и наставника. Само оно што је добро прихваћено је у овој школи као традиција. Из њених клупа стасали су многи уважени и цењени људи који су сада темељ наше земље.

           Једна од карактеристика наше школе је хуманост која се заснива на хуманитарним акцијама које спроводе ученици наше школе, вођени својим наставницима„.

Loading