Хапшења због тешке крађе и скривене муниције

lisice-privodjenje-
Facebook

Припадници Министарства унутрашњих послова у Великом Градишту  ухапсили су В. П. (1978) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио  кривично делo недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Полиција је у дневном боравку његове викендице, у лустеру, пронашла 43 комада пиштољске муниције.По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

……..

Припадници Министарства унутрашњих послова у Петровцу на Млави, брзом и ефикасном акцијом, ухватили су деветнаестогодишњака из околине Ковина непосредно након што је, како се сумња, извршио кривично дело тешка крађа на нарочито опасан и дрзак начин.

 

Он се сумњичи да је на улици у Петровцу пришао четрдесеттрогодишњем мушкарцу, ударио га у леђа, а затим му стргао с врата златни ланчић.

 

Полиција га је пронашла недалеко одатле са ланчићем који ће бити враћен власнику.

 

По налогу Основног јавног тужилаштва у Петровцу на Млави против осумњиченог ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Loading