Завршен Новогодишњи дечји ликовни конкурс – додела награда у петак, 25. децембра 2020. године у 10 часова у холу Центра за културу „Драган Кецман“

IMG_20201223_100421-1024x768
Facebook

На управо завршеном Новогодишњем дечјем ликовном конкурсу за израду новогодишњег украса, у организацији Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево, награђени су радови следећих аутора:

Сара Лацковић, објекат „Сунце“, ПУ Кучево

Адам Петровић, објекат „Сунце“, ПУ Кучево

Анђела Петровић, припремно предшколска група, ОШ Турија

Дајана Драгојловић, припремно предшколска група, ОШ Волуја

Лена Адамовић, први разред, ОШ Кучево

Тедора Јовић, први разред, ОШ Кучево

Сара Пауновић, први разред, ОШ Волија – Дубока

Страхиња Марјановић, други раред, ОШ Раброво

Магдалена Јовић, трећи разред, ОШ Кучево

Маша Булутић, трећи разред, ОШ Кучево – Нересница

Петра Гроздић, трећи разред, ОШ Кучево – Нересница

Кристијан Антић, четврти разред, ОШ Волуја – Дубока

Емилија Живановић, четврти разред, ОШ Турија

Тамара Грујић, четврти разред, ОШ Раброво – Клење

Софија Бојовић, четврти разред, ОШ Раброво

 

Организатор поручује : „Позивамо ауторе најлепших украса на доделу награда у петак, 25. децембра 2020. године, у 10 часова. Додела награда ће се обавити у холу Центра за културу Кучево.

Захваљујемо свим учесницима конкурса, деци, наставницима и школама и Вртићу, што су упркос ситуацији са епидемијом коронавируса, имали воље, жеље, времена и креативности да узму учешће у овој нашој традиционалној акцији.Изложба свих приспелих радова постављена је у холу Центра за културу Кучево и отворена је за појединачне посете у току радног времена Установе.

Центар за културу Кучево спроводи све мере прописане од стране надлежних органа, у циљу сузбијања циркулације коронавируса. Ношење заштитне маске је обавезно на програмима, у простору постоје дезо-баријере и средства за дезинфекцију руку, води се рачуна о физичкој дистанци и максималном броју посетилаца у складу са прописима. Молимо публику да буде одговорна према себи и другима, те да се придржава прописаних мера.“

Loading