„Песничка откровења“ – позив песницима и глумцима

IMG_0143
Facebook

Из Градске библиотеке поручују :

Стигао нам је децембар – месец у коме много више времена проводимо код куће, у топлом, уз чај или кафу и добру књигу.Децембарјемесец током којег се преиспитујемо, планирамо, процењујемо, припремамо се за следећугодину.Овог децембра, међутим, проводићемо код куће још више времена.Многи ће бити у изолацији, многи ће морати још више да се чувају.Ипак, важно је да се и у финишу ове необичне године усмеримо на добре ствари. А ништа не уздиже дух више него што то чини уметност!

Често поезија, нарочито она потекла из провинције, остане непримећена и заборављена у витринама завичајних фондова мањи хбиблиотека.Збо гтога је Библиотека „Никола Сикимић Максим“ покренула пројекат „Песничка откровења“. Позивамо песнике Кучева и околине  да нам се јаве како бисмо на један свеж начин широј публици представили или по први пут открили њихову поезију.Такође позивамо и глумце, али и оне који воле да говоре стихове, да нампомогну у том представљању.

Контакт можете остварити путем друштвених мрежа или на телефон 012850467.Читав пројекат ће се одвијати на друштвеним мрежама и трајаће током целог децембра.Како се пројекат тренутно одвија, можете погледати нафејсбук и инстаграм страни библиотеке.

Хајде да заједно обојимо стиховима овај хладни децембар и покажемо да нас уметност, била то глума или поезија, све међусобн оповезује!

 698 total views,  2 views today