РСК јесењи шампион Подунавско-шумадијске зоне

3d3ac19d-f14b-477a-ae89-8751d457cefa
Facebook

РСК из Раброва одиграо је још једну изузетно успешну полусезону и  убедљиво освојио ласкаву титулу јесењег шампиона  Подунавско-шумадијске зоне. Када се на крају све сабере РСК је једини клуб у све четири зоне Фудбалског савеза Западне Србије који на терену није осетио горчину пораза!  Једина утакмица у којој је остао без бодова била је она из 14.кола када су Напретку из Марковца  исти додељени за зеленим столом јер , наводно, нешто није било у реду са здравственим прегледима појединих играча. Упркос  томе РСК је убедљиво први са 38 освојених бодова .  Другопласирана екипа ОФК Аранђеловца заостаје 6 бодова ( има утакмицу мање). РСК је званично остварио 11 победа, 5 пута је ремизирао и има уписан један пораз уз гол разлику  35 – 15.

 

У  последњем овојесењем колу Подунавско-шумадисјке зоне РСК је просто декласирао екипу Слоге из Милатовца савладавши је са 4-0 и то као гост. РСК је наступио у саставу:

Благојевић,  Ракићевић, Рајковић /Несторовић/,  Батиница, Влада Милосављевић, Марко Милосвљевић/ Станковић/ , Бићанин,  Мишић,  Милановић /Гостиљац/, Матић, Муљајић

Стртелци : Милановић 34 и 51,  Матић у 38 м и Гостиљац у 80 мин

Најбољи на терену био је Матић

Loading