Председник Србије јавно похвалио рад др Ивана Рајичића и локалне самоуправе Кучево !

ivan 2
Facebook

Данас је у Београду одржан састанак коме су присуствовали председник Србије Александар Вучић, министар финансија Синиша Мали, министарка локалне самоуправе и државне управе Марија Обрадовић и председник Извршног одбор највеће политичке странке на Балкану Дарко Глишић са председницима општина.

Оно што ће остати запамћено је изузетна информисаност Александра Вучића са стањем на локалу а  посебно уважавање указано др Ивану Рајичићу председнику општине Кучево. Др Рајичић је на изричит захтев председника Србије детаљно изложио проблеме са којима су се он и тим на чијем је челу, суочели након 17. августа, као и активностима којима је одговорено на њих. Председник Вучић није крио своје задовољство и одмах је нагласио да ће надлежни државни органи помоћи општини Кучево, посебно у сфери финансијске ликвидности.

„Како сејеш – тако ћеш и жњети“  каже стара народна пословица. Самопрегоран, истрајан рад, суочавање са проблемима на исправан начин и повлачење правих потеза – рецепт је младог и полетног тима на челу са  Др Иваном  Рајичићем  за подизање квалитета живота  у нашој општини. А да је исправан – потврдио је и председник Србије Александар Вучић. И тако-Кучево се има чиме поносити!

Loading