Звижд-Пролетер Михаловац 1:1 ( 0:1)

Pogodak Simica
Facebook

Приказана игра била је добрим делом утакмице као на трећелигашким мечевима. Прохладно, ветровито и кишовито време утицало је да играчи уложе крајњи напор да би одговорили захтевима својих тренера и нерешен исход је можда и најправеднији. Домаћи су први имали полуприлику у 9. минуту када је Смиљанић продро по десној страни, убацио пред  врата Добрића али Матовић је за мало био „кратак“ и не успева да захвати лопту која постаје плен гостујућег голмана. У 24. минуту слична ситуација, убачена лопта са леве стране али Живановић не стиже на време до лопте. Минут касније прилика за госте : Реџић продире по десној страни, улази у казнени простор и шутира са петнаестак метара али ветеран Рајић је сигуран. У 30. минуту Пролетер долази до вођство након што је Ранђеловић центрирао са леве стране а Реџић био сигуран са неких 5-6 метара. У наставку домаћи су имали више жеље и нешто више од игре. У 50. минуту први споран моменат : Симић је сам на неких десетак метара од Добрића, један играч гостију га хвата , он пада  а судија одмахује руком да се игра настави. Минут касније, Деја Живановић изводи слободнио ударац, искоса са леве стране, убацује у казнени простор, Симић је био највиши у скоку и главом шаље лопту у мрежу. До краја меча, водила се  велика борба, но није више било погодака, међутим у 89. минуту други споран моменат : нападачи нашег тима су били у опасном нападу, уследио је оштар шут са неких двадесет метара, лопта погађа једног играча гостију ( који се налазио дубоко у свом казненом простору) у руку, судија прво приноси пиштаљку устима али затим даје знак да се игра настави.

Звижд-Пролетер Михаловац 1:1 ( 0:1)

Кучево, Стадион Миодраг Мики Станојевић, без гледалаца, судија Перић (Жагубица),  Стрелци : Симић у 60 м ин (Звижд) Реџић у 30 мин(Пролетер)жути картони : Маноојловић, Живановић (Звижд) Реџић (Пролетер), црвени картон : Пејић (Пролетер)

Звижд : Рајић 7 (Вукојевић 7 ) Колески 7, Терзић 7,5, Вићентијевић 7, Симић 7,5 Манојловић 7 (Стојадиновић 7) Смиљанић 7 (Ђеллмаш-),Јовановски 7, Матовић 7, Живановић 7, Маркићевић 7 (Барбуловић-)

Пролетер : Добрић 7, Милосављевић 7 Марјановић 7, Митровић 7, Поповић 7, Лукић 7, Пејић 6, Милентијевић 7, Реџић 7 (Николић 7), Ранђеловић 7, Николичић 7 (Ивковић 7)

Играч утакмице : Симић (Звижд)

Loading