Милош Петровић добитник признања “Капетан Миша Анастасијевић” !!!

IMG_9281
Facebook

У Свечаном салону Градске куће у Пожаревцу данас су додељена признања “Капетан Миша Анастасијевић” које, под покровитељством Привредне коморе Србије и Уније послодаваца Србије,додељује Медиа Инвент, у сарадњи са Новосадским и Београдским Универзитетом. Стручни жири којем је председавао проф.др Радован Пејановић, одлучио је да поводом 20 година пројекта “Пут ка врху”, добитник признања “Капетан Миша Анастасијевић”-за допринос развоју предузетништва у Браничевско-Подунавском региону,посебно за афирмацију туристичких потенцијала овог дела Србије  буде  Милош Петровић  члан Општинског већа Општине Кучево!

Приликом доделе признање Петровић је за медије изјавио :

Велика ми је част и задовољство на указаном поверењу  и награди за протекли рад, импонује када сте предложени, када разматрају и додељују повеље и признања појединцима који су се истакли у некој од области. Ово признање доживљавам као награду за претходни рад и изазове у будућности који су испред мене и тима са којима сарађујем. Хвала свима који су препознали моју активност и рад на побољшању услова живота у нашој заједници.

Повеља “Капетан Миша Анастасијевић” је моје најдраже признање, као што је и Капетан Миша развијао свој предузетнички дух исто је и добро давао свом народу. Свако од нас може да буде бољи, верујем да можемо да следимо пример овако једног великог човека и његових дела. Допринос који се очекује од сваког од нас је да Србија буде боља. 

Постоји једна ствар која је јако важна и желим да је поделим са вама: “Верујете у оно што радите, будете стрпљиви и награда за ваш рад ће бити препозната пре или касније”.Захвалност дугујем општини Кучево која је препознала мој рад, тиму људи са којима сарађујем, пословним партнерима и породици која ми је бескрајна подршка. Поносан сам на повељу “Капетан Миша Анастасијевић” колико и на све вас који подржавате мој рад. Хвала Вам!

Loading