Основна школа из Турије организује аукцију у добротворне сврхе

aukcija
Facebook
У оквиру обележавања Дечије недеље, под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“, а на иницијативу Ученичког парламента и Вршњачког тима, ОШ „Вељко Дугошевић“ из Турије организује онлајн аукцију ученичких радова, играчака, књига… Аукција се организује онлајн због актуелне епидемиолошке ситуације. Живимо у времену које доноси нове изазове, али то није разлог да не сачувамо и развијамо праве вредности човечанства, попут хуманости, емпатије, толеранције, разумевања… Хуманост нема границе!
Позивамо вас да и ви будете део акције коју су покренули наши ученици. Тиме што ћете купити неки од производа, бићете у прилици да помогнете некоме коме је помоћ неопходна. По одлуци Ученичког парламента, новац ће се донирати Дому за незбринуту децу у Звечанској.
Приступ онлајн аукцији је на веб адреси http://shop.vdugosevic.edu.rs
Да бисте могли да купите производ, потребно је да се региструјете (горњи, десни угао „пријава-регистрација“). За сваки производ су постављене почетне цене, а ви дајете вашу понуду. Аукција траје до 21.10.2020. Након завршетка аукције, производ ће бити продат ономе ко је понудио највећи износ. У току аукције, можете више пута да понудите износе за исти производ. У случају да сте купац, бићете контактирани око преузимања и плаћања.
Веома смо поносни на наше ученике што својим иницијативама показују да имају развијену свест о емпатији и хуманости.
„Човек само срцем добро види, лепота се очима не може сагледати“.

2 прилога

Loading