Промоција трке „Хомољски мотиви 2017“ на Сребрном језеру

DSCN0378
Facebook

Полумаратон „Сребрно језеро“ 2017. протекао је у знаку трке „Хомољски мотиви 2017“ која ће се одржати у оквиру истоимене јубиларне 50. Смотре изворног народног стваралаштва. Пре почетка језерског полумаратона промо екипа кучевачке трке је на штанду делила промотивни материјал : флајере,беџеве, балоне… Штанд је привукао велику пажњу учесника и посетилаца тако да је једна велика група атлетичара из суседне Румуније сигурно потврдила свој долазак. Тиме је само још једном потврђено да ће трка бити интернационална, јер до сада има најава да ће на њој сигурно учествовати полумаратонци из неколико земља из региона.

Иначе, на полумаратону „Сребрно језеро“ 2017 наступило је укупно 297 такмичара из земље и иностранства и међу њима и четворо чланова АК „Кучево“: Дејан Живановић, Јездимир Томић, Денис Фируловић и Невена Коцић. Остаће забележено да је Денис Фируловић остварио одличан резултат, пласиравши се на  5. место у укупном пласману, као и то да је Невена Коцић успешно истрчала свој први полумаратон. За сваку честитку!

Портал обавештава све заинтересоване за наступ на трци „Хомољски мотиви 2017“. да се за трку могу пријавити кликом на линк.

Loading