Одборничку већину у будућем сазиву СО Кучево чиниће СНС и СПС

IMG_8605
Facebook

Данас су завршени  преговори о формирању већине у будућем сазиву СО Кучево. Разговорима су, сем двоје председника општинских одбора  Новице Јаношевића (СНС) и Сање Вукојевић (СПС) присуствовали и будући председник општине др Иван Рајичић као  и Координатор Извршног одбора СНС за Браничевски и Поморавски округ Александар Јокић.

“  Са задовољством могу рећи да ће Кучево у наредном периоду водити тим младих људи који су сагласност за то добили од председника и Извршног одбора Српске напредне странке „, рекао је у краћем обраћању медијима координатор  Јокић. “ Да буде изабран на место председника општине др Иван Рајичић је добио подршку од председника наше странке Александра Вучића, као и Извршног одбора.

Морам да напоменем да су сви одборници СНС изабрани на листи „Александар Вучић-за нашу децу“ дужни да гласају за избор др Рајичића као и за остале кандидате које ОО СНС Кучево чији је председник Новица Јаношевић, предложи. Ко не поступи тако биће искључен из СНС, као што ће то бити учињено са Владимиром Стојановићем“

Loading