Сунце се поново буди над Кучевом

94489896_986241465107011_6423634258484527104_o
Facebook

Град на Пеку полако али сигурно се излаже зрацима топлог сунца. Људи су некако сигурнији, са осмехом који им се може видети на лицу – нада у боље сутра је све израженија. Разлог су пре свега млади, успешни и вредни који су решили да своје данас и сутра узму у своје руке и дух Кучева који  је срушен и згажен врате и уздигну да буде тамо где припада ,град позитивне енергије широког срца,отворен за све људе  и спреман на нова познанства.Њихови суграђани  верују  да ће њихова енергија, оптимизам и ентузијазам буде преточена у дела која ће донети добробит за све који живе у нашој општини. Ови млади људи, по сопственим речима :

ХОЋЕ да Кучево буде престоница туризма у блиској будућности са својим програмом и потенцијалом -ловног,спелеолошког ,спортског и сеоског туризма, да развија сопствене потенцијале и прави своја ЕТНО СЕЛА, ресторане на својој  ЗЛАТОНОСНОЈ РЕЦИ ПЕК, да искористи шуму коју нам је Бог дао и  кроз њих направи стазе здравља као на ЧИГОТИ, да се уреде стратешке тачке туризма, ЛЕТЊИКОВАЦ КРАЉА АЛЕКСАНДРА, археолошко налазиште КРАКУ ЛУ ЈОРДАН , пећине  ЦЕРЕМОШЊУ и РАВНИШТАРКУ, да се добрим путевима повежемо са  МАНАСТИРОМ ТУМАНЕ, како би  верници лако и брзо стизали до ове чувене богомоље, а самим тим и до древног  ДУНАВА.

ХОЋЕ да  селима и домаћинима који живе у њима  понуде СУБВЕНЦИЈЕ ДРЖ АВЕ да отворе  млекаре, кланице као и могућност ЗАСАДА свега онога што може родити на подручју наше општине.

ХОЋЕ да окупе ПРИВРЕДНИКЕ, и у договору са њима и пратећи њихове потребе,  омогуће да се развијају и подигну квалитет привреде на највиши могући ниво.

ХОЋЕ  да у свим насељима наше општину функционише водоводна и канализациона мрежа.

ХОЋЕ  да се деца играју у новим парковима по граду.

ХОЋЕ јавни ПАРКИНГ за КУЧЕВО .

ХОЋЕ да новим пројектима подигну квалитет живота и у граду и по селима.

ХОЋЕ да врате све оно што је  лошим руковођењем у протеклом периоду Кучеву одузето.

ХОЋЕ да се у Кучево и сва остала насеља општине врате радост и весеље .

ХОЋЕ да нико никога не уцењује и да се свима омогући да се  поштеним радом  изборе за  своје место у друштву.

ХОЋЕ да нико не свађа грађане општине  и да их нико не дели по националности .

 

ХОЋЕ  ДА СУНЦЕ ПОНОВО ОБАСЈА КУЧЕВО !

Loading