ОО СНС Кучево – каквим се све преварама служе Зоран Милекић и Владимир Стојановић

IMG_8516
Facebook

Председник ОО СНС Кучево Новица Јаношевић и секретар овог одбора Милош Петровић упутили су данас, по овлашћењу координатора Александра Јокића,  отворено писмо члановима СНС-а и одборницима са листе „Александар Вучић- за нашу децу“, са циљем, како кажу,  да се демистификују лажи и преваре које у последње време долазе од стране Зорана Милекића и Владимира Стојановића. Писмо преносимо у целости :

 

ЧЛАНОВИМА И ОДБОРНИЦИМА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

 

Ових дана Владимир Стојановић константно пласира лажну информацију да наводно има неку већину одборника. Морам да нагласим да је то чиста лаж и манипулација у стилу Зорана Милекића. Чињенице су следеће, Српска напредна странка тј. листа Александар Вучић-за нашу децу је освојила 35 одборничких мандата. Један одборнички мандат припада Покрету Социјалиста. Владимир Стојановић, Зоран Милекић и Светлана Кузмановић су својим поступцима сами себе избацили са листе Српске напредне странке и пошто Милекић више није народни посланик а Стојановић је у техничком мандату, они не представљају ништа што се странке тиче. Ово су чињенице и то је сушта истина.

Да би било свима јасније, Стојановић тренутно апсолутно незаконито користи полуге власти како би створио привид снаге и како он каже већине.

Српска напредна странка када се суочава са оваквим проблемима има јасне и прецизне механизме деловања, дакле никада странка неће дозволити фракционашко деловање јер је то болест која је уништила многе странке. Општинском одбору Кучево су тренутно суспендовани одређени механизми одлучивања. Дакле, општински одбор Кучево и Месни одбори могу одржати седнице само уз сагласност председника Извршног одбора и уз присуство координатора или лица које одреди председник Извршног одбора, зато су неки спискови потписника неке петиције за разрешење Милоша Петровића и Новице Јаношевића од стране Извршног одбора одбачени.

Свака одлука, изјава или деловање ван наведених оквира су тежа повреда страначке дисциплине.

Пошто Стојановића и Милекића занима власт а не странка они до конститутивне седнице, противзаконито и противуставно користећи полуге власти, покушавају да прикупе одређену одборничку већину а користеразне методе манипулације. Прво су направили лажну Viber групу ОО СНС Кучево где су убацили одређене људе који нису ни наши чланови ни наши гласачи, разлог је привид масовности, сви запослени у Општинској управи и јавним предузећима под претњом отказа морају да прате, често сулуде објаве, попут приче о неком модулатору гласа(!?) , лајкују или да напишу по неки увредљив коментар за представнике Српске напредне странке. Један део уцењених одборника са листе СНС-а  који имају одређена примања у јавним предузећима и установама чији је оснивач општина, морају исто то да раде, али  морају и да преносе  ко са ким разговара да прате кретања одређених људи који нису по вољи Мелекићу,  да позивају једни друге како би се међусобно убеђивали да су уз Милекћа. Повремено Стојановић дода неку сулуду лажну вест и сви морају да га подрже под претњом отказа. Ако то не раде почињу позиви по сто пута и претње.Те претње су толико сурове да  чак и деци одборника прете. Наравно одређени  одборници који су јасно и недвосмислено остали у Српској напредној странци су добили отказе као пример другима а поред тога и најгнуснија блаћења. То је такозвано Ћукино дисциплиновање, да ти не падне на памет да нешто кажеш. Са друге стране „лојалним“ одборницима се обећавају велика примања, привилегије и послови.

Данас је добила по наређењу добила отказ и Кристина Пругинић једна од највреднијих радница општинске управе јер је као једна од најупућенијих у страначки рад остала чврсто уз странку.

Све ово знам јер сам у свакодневном контакту готово са свим одборницима. Ово су искрена  сведочења и непобитне чињенице и сви једва чекају да се успостави нормална власт.

Ако се неко пита да ли ће Српска напредна странка дозволити да главни виновници ових дешавања прођу некажњено, одговорно тврдим да НЕЋЕ!!!

По овлашћењу координатора, председник ОО СНС Кучево

Новица Јаношевић

Loading