Владимир Стојановић честитао Дан општине

DSCN0392
Facebook

Поводом Дана општине Кучево  , председник општине Владимир Стојановић упутио је честитку коју преносимо у целости :

Поштовани суграђани,

уз жељу и наду за бољу и перспективнију будућност, најсрдачније Вам честитам Дан општине Кучево 8. Јул, уверени да наша Општина може да буде још боље место за живот уколико сви заједно у годинама које долазе будемо радили на напретку и бољитку наше средине.

Оштина Кучево свој празник дочекује у тешким околностима изазваним пандемијом корона вируса, као и остатак Србије. Међутим, уверени смо да ћемо и ову пошаст заједно пребродити и наставити путем развоја. Богата историја, невероватни туристички потенцијали, природне лепоте и културне вредности су претпоставке које гарантују динамичан напредак општине Кучево.

Желео бих да се захвалим свим волонтерима на несебичном помагању нашим најстаријим суграђанима, који нису могли да излазе током пандемије. Они су дивни, млади људи, који су били веома пожртвовани и који су своје слободно време потрошили управо на помоћ старијима, али и на све остале послове које је требало одрадити током ванредног стања. Поред њих, захваљујем се и свим нашим здравственим радницима, нашим припадницима служби безбедности, Црвеном крсту, свим јавним и приватним предузећима и њиховим радницима који су били на висини задатка и пружили нам помоћ.

Жао нам је што председница Скупштине општине Кучево није сазвала Свечану седницу поводом Дана општине Кучево где смо имали намеру да свима који су нам несебично помагали током пандемије поделимо захвалнице а најбољим ученицима таблете. О накнадном термину поделе захвалница и таблета, накнадно ћемо Вас обавестити.

Надам се да ћемо и у наредном периоду наставити да марљиво радимо и промовишемо потенцијале и вредности које поседујемо, све Вас срдачно поздрављам и још једном Вам честитам Дан општине Кучево.

 

Председник општине Кучево

Владимир Стојановић

Loading