Одржана седница Скупштине општине по хитном поступку – Невена Јовановић -Траиловић изабрана за в.д. директорку Центра за социјални рад за општину Кучево

DSC07438
Facebook

У Свечаној сали СО Кучево, уз поштовање свих заштитних мера предвиђених мерама донетим током ванредног стања, одржана је седница локалног парламента по хитном поступку. На дневном реду су биле три тачке : усвајање Решења о престанку функције директорке Центра за социјални рад за општину Кучево, усвајање Решења о именовању вршиоца джности директорка Центра за социјални рад за општину Кучево и усвајање тзв ребаланса буџета за ову годину.

Седница је сазвана из разлога пошто је директорка Центра за социјални рад за општину Кучево Слађана Марановић – Николић поднела  оставку због тога што је на предлог ресорног министра Зорана Ђорђевића треба  да буде постављена на место директорке Герентолошког центра у Нишу.

За вршиоца дужности именована је мастер дипломирана правница Невена Јовановић-Траиловић.

У оквиру треће тачке одборници су усвојили „ребаланс“ буџета и то на расходној страни – дошло је до промена појединих апропријација тако што су код Штаба за ванредне ситуације повећане позиције специјализованих услуга, материјала( набавка потребне заштитне опреме, дезинфикационих средстава итд) и накнаде за социјалне расходе ( пакети хуманитарне помоћи за социјално угрожене и пензинере са примањима испод 30.000,00 дин.).

 

Loading