Кучево на 39. Међународном сајму туризма

Facebook

Председник Владе  Србије,  Александар Вучић, отворио је данас  39. Међународни сајам туризма који ће трајати до 26. фебруара и на коме ће своју понуду представити  1.100 излагача из 56 држава, међу којима су и Кина, Русија и Индија. Свечано отварање сајма почело је пројекцијом видео спота „52 викенда у Србија“ којим Туристичка организација Србија представља туристичку понуду наше земље и на коме су и туристички потенцијали општине Кучево.

И ове године, Штанд општине Кучево привлачи изузетну пажњу свих посетилаца. „ Наравно да смо главни акценат ставили на јубиларне 50. Мотиве,“ рекао је директор ТО Кучево, Небојша Брсановић“ Сем тога, посебну пажњу смо поклонили презентовању могућности спортског   и   спелеолошког туризма у нашој општини“.

Сваког дана трајања сајма Штанд ће угостити посебне промотере : тако су то данас били млађи ансамбл КУД“ Волуја“ и глумац Богдан Богдановић, у петак ће то бити чувене Дубочке русаље а у суботу Фолклорни ансамбл Центра за културу Кучево.

Штанд су данас посетили и председник СО Кучево, Владимир Стојановић  и  члан Општинског већа Милош Петровић док је испред Центра за културу била Невенка Ташић.

 

Аутор БМК

ФОТО МП

Loading