Звижд одиграо другу припремну утакмицу

Facebook

 

У склопу припрема за наставак првенства у Зони „Дунав“ кучевачки фудбалери су одиграли другу припремну утакмицу, ову са „Слогом 33“ из Петровца.

Звижд – Слога 33   0:1 (0:0)

Кучево, игралиште са вештачком подлогом, судија :Илић (Кучево) стрелац : Секулић у 89 мин (Слога 33)

 

Звижд : Костић, Јовановић, Лазић, Симић, Настсовић, Јеремић, Стојадиновић, Мишић, Колески, Пругинић, Марковић

Играли су још :Стојиловић, Милутиновић, Демић, Миливојевић, Милић и Јанковић

Слога 33 : Благојевић, Кузмановић, Миладиновић, Јоксић, Солдатовић, Перић, Богићевић, Богдановић, Милосављевић, Димитријевић, Живанутска

Играли су још : Обрадовић, Аксовски, Скутаренко, Митић, Секулић, Владисављевић

Из првог дела утакмица важно је споменути два момента – ударац Симића у 21 минуту са двадесетак метара и одличну реакцију Благојевића који је лопту одбио у корнер и слободан ударац Богдановића у 45 минуту када је са 18 метара идеално шутирао преко живог зида а лопта се од леве стативе одбила у гол аут. У наставку су домаћи пропустили неколико  више него изгледних прилика : Стојадиновић у 50 минуту када је шутирао са десетак метара искоса преко пречке, Јеремић у 70 минути са два метра такође пребацује пречку после корнера, Марковић у 76 минуту  шутира са дванаестак метара али голман брани и Симић у последњим секундама меча одлично скаче на набачену лопту али не захвата је главом како треба и она одлази у гол аут.

Гости су победоносни погодак постигли у 89 минуту када је млади Стојиловић прво парадом успео да заустави ударац нападача петровчана, али лопта се одбија до Секулића који је са пар метара убацује у небрањену мрежу.

 

Пре ове утакмице млађе категорије ФК „Рада“ ( које се налазе у Кучеву на припремама) и ФК“Јагодине“ су одиграле три меча .Постигнути су следећи резултати  МЛАЂИ КАДЕТИ : ФК „Рад“ –ФК „Јагодина“ 5:0 (1:0), СТАРИЈИ КАДЕТИ : ФК „Рад“ – ФК „Јагодина“ 2:2 (1:2) и ОМЛАДИНЦИ : ФК „Рад“ –ФК „Јагодина“ 2:0 (1:0)

Loading