Звижд-ВГСК 1-4 (1-3)

IMG_0977
Facebook

У трећој припремној утакмици пред наставак првенства, Звижд је на домаћем терену изгубио од ВГСК-а. Мора се признати да су градиштанци данас  били бољи тим и заслужено победили. У домаћем тиму нису наступила четворица стандардних првотимаца ( Живановић, Симић, Манојловић и Ристановић), јутрос су имали тренинг ( као и у суботу и петак) па у томе свакако лежи део разлога за овако висок резултат и неочекивани исход.

Звижд-ВГСК 1-4 (1-3)

Кучево, стадион : Миодраг Мики Станојевић, гледалаца 30, судија :Анђелковић (Кучево), стрелци : Стојадоновић у 3 мин ( Звижд) Цвеји у 8 ( из једанаестедца) и 30 мин, Живић у 36 мин и Пајић у 50 мин (ВГСК)

Звижд : Кораћ, Смиљанић, Терзић, Вићентијевић, Јовановић, Пругинић, Колески, Милојевић, Крстић, Ковачевић, Стојадиновић

Играли су још : Митровић, Аћимовић, Вукојевић, Мердовић

ВГСК : Филиповић, Милошевић, Павловић, Маринковић, Јовић, Пајић, Живић, Димитријевић, Цвејић, Миловановић, Илић

Играли су још : Јовкић, Дамјановић, Живковић и Милановић

Домаћи су повели у 3. минуту након грубе грешке градиштанаца у свом казненом простору када су дозволили Стојадиновићу да дође до лопте на пар метара од голмана  Филиповића и неометан постигне погодак. Изједанчио је Цвејић уидарцем са беле тачке у 8. минуту – претходно су Миловановић и Живић у дуелу са четворицом одбрамбених играча домаћих изнудили најтежу казну.  Предност гостима доноси Цвејић у 30 минуту ударцем са преко 40 метара! Неко од кучевљана је изгубио лопту око средишње линије, голман Кораћ је напустио своја врата и изашао на 25 метара од свог гола  а Цвејић прецизним ударцем постигао погодак за вођство. На 3:1 за госте повисио је Живић у 36 минуту – примио је лопту по десној страни на неких 20 метара од гола Кораћа, претрчао левог бека домаћих и са неких 13 метара лопту послао у десни доњи угао Кораћевог гола. Коначни резултат постиже Пајић у 50 минуту – Јовић је послао параболу са неких 40 метара, Пајић је скочио и главом лобовао Кораћа са неких 10 метара удаљености.

Loading