Пријавите дете за упис у вртић електронским путем

E VRTIC 1024x512 - SA OBELEZJIMA PU Lane Kucevo i Opstine Kucevo
Facebook

Грађани општине Кучево од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве деце у предшколске установе.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

За детаљније информације можете се обратити Предшколској установи „Лане“ Кучево на број телефона: 012/852-366.

Веб-страницу Предшколске установе „Лане“ Кучево можете посетити преко веб-адресе (линка): http://www.kucevo.rs/lokalna-samouprava/javna-preduzeca-i-ustanove/predshkolska-ustanova-lane-kuchevo.php.

Loading