Lokalna samouprava poziva poljoprivrednike na Agro Belgrade 2020 – 1. Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Beograd 30.januar-01. Februar

agro-belgrade
Facebook

Agro Belgrade 2020 je vodeći sajamsko – konferencijski događaj za region Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope, koji okuplja najvažnije kompanije iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, kao i većinu poljoprivrednih zadruga iz Srbije.

Sajamski deo je rezervisan za preko 1.000 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se prateći konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima, kao što su primena savremenih tehnoloških rešenja u poljoprivredi, organska proizvodnja, EU politike u poljoprivredi i uticaji klimatskih promena na proizvodnju hrane.

Svim zainteresovanim poljoprivrednicima naše opština koji žele da posete sajam , lokalna samouprava će preko Odseka za poljoprivredu, obezbediti besplatan prevoz i besplatne ulaznice. Prijave se mogu obaviti lično u Odseku za poljoprivredu Opštinske uprave kod Danijela Čikarevića i Miloša Radovanovića ili na telefon  :012 852 141 lokal  109.

 

Loading