Дивно фудбалско поподне – победили и Звижд и РСК и Слога (М)!

IMG_0416
Facebook

Фудбалска недеља  каква се само пожелети може : сви клубови из наше општине били су изузетно успешни ! У претпоследњем колу јесењег дела првенства у Српској лиги Запад РСК је савладао Мачву 1929 из Богатића са 2:1 и сада је ван зоне испадања на табели. У оквиру 14. кола Подунавско-шумадијске зоне Звижд је био убедљив против Ударника из Лозовика и победио са 4:1. У МФЛ „Дунаву“ Слога из Мустапића је, такође са 4:1, победила Љубичево и сада се налази  на 6. месту на табели са 16 бодова.

                                              Звижд-Ударник 4:1 (2:1)

Кучево, стадион  „Миодраг Мики Станојевић“, гледалаца : 100, судија Станојевић(Рача) 7, стрелци : Стојадиновић у 14 м, Платиша у 16 и 89, Симић у 49 м (Звижд) Николић у 26 (Ударник) жути картони : Терзић, Манојловић, Симић (Звижд) Рајић (Ударник)

Звижд : Петровић 7, Митровић 7,5, (Манојловић 7) Терзић 7,5 Вићентијевић 7(Косановић 7 ), Симић 7,5, Милојевић 7,  Живановић 7,5 Платиша 7, Ковачевић 7,5 Стојадиновић  7 Смиљанић 7 )

Ударник :Рајић 6, Н  Девић 6, Ж Девић 6,5, Николић 7, Шајковић 6, Костадиновић 6, Ивановић 6,5 Јевтић 6,5,  А Рајић 6, С Дебић 6,5, Станојевић 6

Играч утакмице : Терзић (Звижд)

Играчи из Лозовика пружили су жесток отпор „Вуковима са Пека“ овог поподнева, али то је било довољно само за убедљивих 4:1 за домаће. Први погодоак постиже Стојадиновић  у 14 мин када се  најбоље снашао у казненом простору гостију и са неких 7-8 метара , из велике гужве, лопту сместио поред  десне стативе у мрежу. Два минута касније одлична акција домаћих  по левој страни, убачена лопта  на петерац и  Платиша  постиже свој први погодак на утакмици. Гости смањују у 26 минуту након  мајсторски  изведеног слободног ударца. У наставку, домаћи свој трећи погодак постижу преко Симића који је одлично реаговао након корнера који је извео Живановић  и лопту  главом шаље иза Рајићевих леђа у мрежу. Минут пре  краја утакмице, након одличног соло продора Косановић  Платиша постиже свој други погодак за коначних 4:1.

Loading