Скупштина усвојила ребаланс буџета

DSC05470
Facebook

20. седница Скупштине општине Кучево, која је одржана данас  (понедељак 21. октобар) на дневном реду је имала је укупно 24 тачке.Члановима  локалног парламента (присутно је било њих 30 од  43 колико укупно има одборника), било је потребно  нешто више од тридесетак минута да би је завршили.

Свакако најважнија тачка  била је она којом су одборници усвојили ребаланс овогодишњег буџета ( приходна и расходна страна су остале исти, само је дошло до прерасподеле средстава на појединим апропријацијама), након ове, највише позорнисти је привукао Извештај о извршењу буџета у првих 6 месеци текуће године и измена Кадровског плана у ОУ  за 2019. годину.

Одборници су усвојили и измене одлука  о правима грађана из области социјалне заштите на територији општине Кучево, о финансијској подршци породици са децом на територији општине Кучево, одлуке о о усвајању Оперативног плана за одбрану од поплава за водотокове II реда за територију општине Кучево, за 2019. годину, о усвајању Плана генералне регулације Кучево, о усвајању Плана генералне регулације за насељено место Бродица, Маринковац и Крст код Волује, о усвајању измена и допуна Плана детаљне регулације подручја ветроелектране „Кривача“ на територији општине Кучево. Сет тачака односио се на рад ЈКП „Кучево“ а било је и више кадровских промена у Управним и Школским одборима који су у надлежности Скупштине.

Loading