Почела наградна игра „Узми рачун и победи“

Facebook

Учешћем у наградној игри „Узми рачун и победи“,  грађани доприносе борби против сиве економије што је и основни циљ едукативне кампање коју су заједно покренуле Влада Републике Србије, НАЛЕД и друштвено одговорне комапаније окупљене у Савезу за фер конкуренцију. Кампања ће трајати током 2017. и 2018. године а уз наградну игру „Узми рачун и победи“ уједно се одвија  и такмичење општина и градова у броју прикупљених фискалних рачуна и слипова. 12 најактивнијих локалних заједница биће награђене бесплатним wi-fi зоном. То фактички значи да се грађани, учествовањем у наградној игри, не боре само за себе и своју породицу већ и за град у коме живе, промовишући тако друштвено одговорно понашање. Да би све локалне заједнице биле у равноправном положају, при одређивању победника у овом такмичењу у обзир ће се узети просечна зарада у тој општини, као и број прикупљених рачуна и слипова у односу на број становника.

Из Министарства државне управе подсећају да фискални рачуни и слипови не могу бити послати заједно, значи морају у одвојеним ковертама, док се у истој коверти може послати више  фискалних  рачуна са једног продајног места.

За све додатне информације у вези наградне игре, грађани могу позвати број телефона 011/3620-146, сваког радног дана од 12 – 15 часова или послати питања на мејл адресу

uzmiracun@mduls.gov.rs

 

Loading