Обележен Дан средње школе

DSC05158
Facebook

Свечаном академијом  са пригодним програмом, у оквиру кога  су сем ученика школе  наступили и чланови Првог дечијег фолклорног ансмабла Центра за културу, обележен је 07. октобар, Дан средње ЕТМ школе (тога дана је давне 1929. године са радом почела Женска занатска школа у коју је било уписано 18 ученица).  Прослави су сем професора, ђака  и запослених у овој образовној  установи, присуствовали и председник општине Владимир Стојановић са сарадницима,директори основних школа са територије општине  Кучево и други многобројни гости из јавног и културног живота општине и округа. Овом приликом, у складу са упостављеном традицијом, први човек локалне самоуправе поклонио је школи „паметну таблу“.

У оквиру академије директорка Средње школе Јелена Живковић, уручила је јубиларне награде професорима  за 10 и 35 година радног стажа.

Након академије у холу школе ученици  одељења који се школују за куваре  представили су своја кулинарска умећа ( која су била на највишем могућем нивоу!).Ученици који се спремају за профил конобара своју будућу делатност представили су на највишем могућем нивоу! Овом приликом, председник општине Стојановић је са сарадницима обишао и кабинет за информатику.

Loading