Звижд и РСК гостују, Слога из Мустапића домаћин

IMG_0059
Facebook

Овог викенда настављају се првенства у оквиру ФСРЗС и ФС Браническог округа. У оквиру4. кола Српске лиге Запад РСК у недељу 01. септембра, путује у Нови Пазар где га очекује дуел са екипом Јошанице. Актуелни лидер у Подунавско-шумадијској зони, Звижд, истог дна гостује Слободи из Липа. У 2.колу МФЛ Дунав, Слога из Мустапића дочекује тим Макца.

Млађе категорије ФСРЗС : Пионирска Подунавско шумадијска зона- Раброво: РСК- Цепелин, 2. Кадетска лига Смедеревска Паланка :Јасенице 2017-РСК

Када се ради о службеним лицима на зони, наше судије Булутић Стефан и Новаковић Милан делиће правду у Баточини на утакмици Слога-Партизан /Даросава/. У Браничевској окружној лиги меч Млава-Железничар судиће Никола Спалевић као главни и Димитрије Анђелковић, као помоћни судија. МФЛ Дунав – утакмицу у Мустапићу суди Јовић Слађан а помоћници су му браћа Петровићи, Ташко и Тонче. Александар Илић је први помоћни судија у Баричу где истоимени тим дочекује тим Баштована из Царевца.Делегат ове утакмице је Станкић Драган.

Loading