Пројекција домаћег филма „Пусти ме да нађем срцу лек“ у Центру за културу у Кучеву

Facebook

Са почетком у 20.30 часова у Великој сали Центра за културу у Кучеву одржана је пројекција домаћег играног краткометражног филма „Пусти ме да нађем срцу лек“, аутора Милоша Чолића.

Синопсис овог филма гласи: У потрази за послом и кровом над главом, млади Новица (Перовић) започиње везу са средовечном удовицом Натом (Карановић). Новица код Нате налази све што му је потребно, и док јој помаже око одржавања домаћинства, њих двоје се све више зближавају. Када њихова веза постане главни трач у селу, Нати се јавља син који живи и ради у Бечу, и осуђује је због тога. Од тог тренутка Ната почиње да се удаљује од Новице, што њега полако доводи до лудила.

Главне улоге у овој љубавој драми која траје 45 минута тумаче Мирјана Карановић и Вучић Перовић. Пусти ме да нађем срцу лек је Чолићев дипломски филм на београдском Факултету драмских уметности, на катедри за филмску и ТВ режију. Снимљен је за 10 дана на локацијама Великог Градишта, Голупца и околних села. Милош Чолић је родом из тог краја и увек су га интригирале приче о влашкој магији и сличним веровањима која су заступљена у том крају Србијe.

Филм траје 45 минута и у њему главне улоге тумаче Вучић Перовић и Мирјана Карановић. Поред њих, у филму глуме: Ненад Пећинар, Милица Сужњевић и Љубомир Ристић. Редитељ Милош Чолић је написао и сценарио.

Loading