Настављено асфалтирање мањефреквентних улица на територији МЗ Кучево

IMG_0790
Facebook

Након улице Ратомира Атанацковића у којој је јуче асфалтирано 196 метара , нови асфалт данас добијају ул Радомира Путника и део улице Угрина Бранковића (Војиловац).

Од самог почетка радова, на терену су са извођачима и чланови Савета месне заједнице Кучево на челу са председником Станиславом Миладиновићем  :

“  Испред Савета МЗ Кучево, али и испред свих становника нашег места чије се улице у оквиру овог пројекта асфалтирају, исказујем најдубљу захвалност председнику општине Владимиру Стојановићу и његовим најближим сарадницима на труду и напору који су уложили да се  од надлежних државних институција поново добију раније одобрена средства за ова асфалтирања, која су нечијом грешком или нехатом у претходном периоду  била стопирана. Тиме смо добили могућност да се грађанима испуне ранија дата обећања у вези асфалтирања ових улица.

Ја бих се уједно захвалио и грађанима на стрпљењу и разумевању које су показали овом приликом. Наставићемо са радовима према раније утврђеном распореду за ову годину. Такође, користим прилику да обавестим све наше грађане да је, на иницијативу председника Стојановића, у току израда пројектно-техничке документације за асфалтирање комплетне дужине улице Велимира Дамјановића од раскрснице код Месне заједнице до Старог гробља.

Loading