У Београду одржан састанак поводом завршетка фазе пројекта „Оснаживање центара за за социјални рад на територији Републике Србије

65204150_618784155296484_2703460511562858496_n
Facebook

У  Влади Републике Србије данас је одржан састанак поводом успершног  завршетка фазе пројекта „Оснаживање центара за за социјални рад на територији Републике Србије“. Састанку  је, на позив ресорног министарства,  присуствовала и директорка Центра за социјални рад за општину Кучево Слађана Марановић Николић.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић истакао је важност овог пројекта за унапређење квалитета система социјалне заштите.Амбасадор Краљевине Норвешке Арне Бјорнстад је говорио о наставку подршке његове државе Србији кроз пројекат „Норвешка за Србију“, док је шеф Програма Канцеларије УН за пројектне услуге, Марко Вујачић говорио о улози УНОПС-а у овом пројекту и активностима које доприносе  унапређењу квалитета система социјалне заштите. Састанку је присуствовало и више државних секретара, помоћника министра, као и конзорцијума извођача.

Loading