„Вукови са Пека“ победом окончали сезону 2018/19

IMG_0635
Facebook

„Звижд“ је у последњем колу Подунасвко-шумадијске зоне савладао „Хомољац“ из Жагубице са 4-0. Могло је бити и далеко више, али  домаћи су  играли таман толико колико је потребно да победе а да не понизе симпатичну екипу из Жагубице која је на терен истрчала са девет играча.

ФК „Звижд“-ФК“ Хомољац“ 4-0 (3-0)

Кучево, стадион Миодраг Мики Станојевић, гледалаца 50, судија  Дубајић (Пожаревац )7, стрелци : Манојловић у 4,  Стаматовић у 8 , Стојадиновић у 17, Радосављевић у 75 , (Звижд)  

Звижд : Петровић 7, Симић 7, Терзић 7,( Митровић 7), Јовановић 7, Вићентијевић 7, Манојловић 7, Прокић 7, Стаматовић 7 Живановић 7, Ковачевић 7,Стојадиновић 7 (Радосављевић 7),

Хомољац . Илић 7, Милошевић 6, Кецић 6, Падурић 6, Петровић 6, Митровић 6, Драгуљевић 6, Перић 6, Панкалујић 6

Играч утакмице : Илић  (Хомољац)

И поред четири  примљена погодка, сви који су посматрали овог сунчаног попoднева меч у Кучеву, изричити су били да за играча утакмице треба прогласити   голмана гостујуће екипе Илића  који се у више наврата показао као непрелазна препрека за нападаче кучевљана.

Питање победника било је решено већ у 17 минуту када је било 3:0 за донаће. Први погодак постигао је, након силовитог уласка у казнени простор Манојловић, ударцем са пет метара. Предност је удвостручио  Стаматовић, оштрим ударцем по земљи са неких петнаестак метара а трећи погодак постиже Стојадиновић након центаршута са леве стране. Коначни резултат постиже Радосављевић, који се најбоље снашао у једној гужви и са десетак метара лопту сместио поред десне стативе у мрежу.

Loading