Poseta predsednika Vučića Braničevskom okrugu predviđa obilazak Žabara, Petrovca, Krepoljina, Kučeva, Velikog Gradišta i Požarevca

200px-Браничевски_управни_округ.svg
Facebook

U zvaničnom saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike najavljen je kompletan program posete Braničevskom okrugu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“. Posetu započinje u 11,25 sati u Žabarima, obilaskom radova na izgradnji stambenog objekta za izbegla i raseljena lica iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.  

U Petrovcu na Mlavi obići će fabriku za proizvodnju peleta „Eko Step Pellet“ u 12.15 sati. Sledeća lokacija je Krepoljin, gde će Vučić razgovarati sa građanima ispred Doma kulture u tom selu. Njegov dolazak u Krepoljin očekuje se u 13,25 sati.

Posetu Braničevskom okrugu nastavlja u Kučevu, gde će oko 15 časova obići tamošnji Dom zdravlja, a potom odlazi u opštinu Veliko Gradište gde će obići Sportsku halu i teren na Srebrnom jezeru.

Centralni događaj je skup na Trgu oslobođenja u Požarevcu od 17 sati, gde će se osim Aleksandra Vučića građanima obratiti i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.

izvor eBraničevo

Loading