Превремени избори у „најважнијој споредној ствари на свету“

DSC01527
Facebook

На основу одлуке Одбора за хитна питања (објављене у Службеном листу ФСС „Фудбалу“ 18. фебруара), у Фудбалском савезу Србије биће одржаани превремени избори на свим нивоима. Избори ће бити одржани и у стзруковним организацијама : ССОТ (Стручне струковне организације тренера) и ССОС (Стручне струковне организације судија). Ова одлука донета је ради усклађивања са изборним процесима УЕФЕ и ФИФЕ.

На данашњој седници Извршног одбора Фудбалског савеза општине Кучево, утврђени су термини одржавања избора на општинском нивоу : тако ће се Изборна скупштина тренерске организације одржати у петак, 22. фебруара, са почетком у 16 часова у згради бившег Комитета. Изборна скупштина судијске организације заказана је за исти дан и на истом месту, сат касније – у 17. часова. Изборна скупштина ФСО Кучево одржаће се у суботу, 23. фебруара у 17,30 часова у Свечаној сали СО Кучево.

На седници ИО ФСО одлучено је да се уважи оставка досадашњег председника Зорана Демића како би могао да се кандидује за место Генералног секретара ФС Браничевског округа, а да се Скупштини ОФС Кучево предложи да нови председник буде Небојша Митровић – Шеки.

Loading