Објављен Јавни позив за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општие Кучево

IMG_0133
Facebook

На основу Закона о јавном иформисању, Правилнику о су суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања, Статута општине Кучево и Одлуке о буџету општине Кучево, председница општине Кучево је расписала  Јавни позив за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општие Кучево.

Износ предвиђен буџетом је 1.400.000,00 динара с тим да је максимални износ по пројекту 500.000,00 а минимални 20.000,00 динара.

Право учешћа на конкурсу имају Издавачи медија чији медиј је уписан у Регистар медија, односно у Регистар јавних гласила у Агенцији за привредне регистре. На конкурсу не могу учествовати медији који се финансирају из јавних прихода.

О расподели средстава одлучиваће независна комисија  састављена од медијских стручњака, који ће бити изабрани на Конкурсу на којем ће моћи учествовати новинарска и медијска удружења регистрована најмање три године пре датума расписивања Конкурса.

Loading