Звижд-Ђердап 1-0

DSC01443
Facebook

У првој припремној утакмици за предстојећу сезону „Вукови са Пека“ савладали су веома добру екипу „Ђердапа“ из Голупца  резултатом 1:0. Победoносни погоак постигао је  Стојадиновић оштрим ударцем са ивице казненог простора у 6. минуту.  Десетак минута касније ( играо се 16. минут) Милојевић је одлично ушао по десној страни у казнени простор гостију , снажно шутирао али је Животић парадом одбранио. У 20 минуту Радосављевић за мало погађа место где се спајају пречка и статива гостујућег гола, а у 22. минуту гости умало долазе до изједначења а да нису ни учествовали у акцији : Вићентијевић је главом вратио лопту ка свом голману Петровићу, који је био истрчао, лопта се упутила у празну мрежу, али Вићентијевић је ипак успео да је стигне и избаци са саме гол линије. У 27. минуту још један покушај Радосављевића – његов шут са неких 15 метара одлази преко пречке. У 30 мин. Милојковић оштро набацује из слободног ударца али Петровић парадом отклања опасност. Играо се 50 мин када је Стојадиновић лепо шутирао са неких 12 метара али резервни голман голупчана, Спасић, био је на висини задатка и одбранио ударац. У 67. минуту након корнера са десне стране Смиљанић из гужве шутира портед стативе. У 85. мин досуђена је најстрожија казна за домаће коју је извео Стаматовић – његов ударац са беле тачке зауставила је пречка.

                Звижд – Ђердап 1-0 (1-0)

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић“, гледалаца 20, судија : Булутић (Кучево), стрелац : Стојадиновић у 6 мин.(Звижд)

Звижд : Петровић, Митровић, Симић, Вићентијевић, Терзић, Ковачевић, Живановић, Стојадиновић, Милојевић, Прокић, Радосављевић

Играли су још : Стаматовић, Колески, Манојловић

Ђердап : Животић, Стокић, Трифуновић, Костић, Мирковић, Тихомировић, Ђорђевић, Милојковић, Смиљанић, Џамбас,Гостиљац

Играли су још : Спасић, Брадачанин, Мишић


Loading