Delegacija Kučeva na skupu u Aleksincu

p2Gk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpnN01EQV8vMDU1NzNkYTZlZjIyMzc2N2IyY2JiNzVkYzkxMDg5ZTgucG5nkZMCzQLkAIGhMAE
Facebook

Skup čelnika 91 lokalne samouprave koje su uključene u projekat „Norveška za vas – Srbija“, održan je danas u Aleksincu, a učestvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Opštinu Kučevo su na ovom skupu predstavljali predsednica opštine Slavica Bulutić, i pomoćnici predsednice Dušan H Todorović i Jasmina Ćamilović

 Skupom se obeležava dugogodišnje uspešno partnerstvo Norveške i Srbije i predstavljaju primeri relevantnih projekata sprovedenih uz podršku norveških donacija, kao i tekućih projekata i programa koji se u našoj zemlji realizuju uz pomoć Norveške.

Projekat je vredan četiri 4.270.000 evra i usmeren je na teritorije nerazvijenih regiona. Primarni cilj je mogućnost zapošljavanja socijalno ranjivih grupa.

– Hoću da se zahvalim Norveškoj, više od 250 miliona evra donacija smo dobili od njih. Nismo samo ovde samo zbog novca, već zato što će se kroz njihove projekte naučiti kako da se lako i transparentno može raditi u lokalnim samoupravama – naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je za nas važno da se ide preko UNOPS-a jer samo tako možemo da znamo kome šta treba.

Izvor Blic biznis

FOTO Tanjug

Loading