Кучево у Нову годину ушло концертом Оље Карлеуше и Немање Ђорђевића

DSCN0208
Facebook

У другом делу свечаног дочека Нове 2019. године ( по јулијанском календару), на главном градском тргу наступили су Оља Карлеуша и Немања Ђорђевић.

Иако поприлично магловито и прохладно, прво наш суграђанин , даровити Немања Ђорђевић а потом и Оља Карлеуша, млада и атрактивна певачка  звезда, убрзо  су „загрејали“ присутне,  и својим наступом потврдили да припадају у сам врх наше  естраде.

Да све буде „домаћински“ и протекне у најбољем расположењу , свакако су најзаслужнији организатори, који су за све присутне обезбедили све без чега се дочек Нове године не да замислити – од  неизбежне куване ракије и вина до правих гурманских посластица.

Непосредно пре поноћи, све најбоље у Новој години, присутнима и свим грађанима , пожелела је председница општине Славица Булутић, која је заједно са својим најближим сарадницима, заменицом Мицом Лукић Раденковић, председником СО Кучево Владимиром Стојановићем, помоћницима Душаном Х Тодоровићем и Јасмином Ћамиловић и организаторима дочека, председником МЗ Кучево Станиславом Миладиновићем и директорком Центра за културу Јасмином Благојевић Нову годину дочекала на главном градском тргу.


Loading