Одржана седница Штаба за ванредне ситуације по хитном поступку

DSC00759
Facebook

У просторијама Општинске управе Кучева, одржана је данас ( петак 11. јануар ) седница Штаба за ванредне ситуације по хитном поступку. Седницом је председавала командант Штаба Славица Булутић, а сем  чланова Штаба, заменика команданта  Љубише Војића  ,начелнице Штаба Гордане Степановић,  седници су присуствовали и  начелник Одељења за ванредне ситуације Пожаревца др. Горан Ђорђевић, шеф Групе за управљање ризицима  Братислав Миловановић, заменица председнице општине Мица Лукић-Раденковић и помоћник председнице општине Душан Х. Тодоровић.

Када се ради о тренутној ситуацији , констатовано је да   све надлежне службе на територији општине функционишу у складу са прописима и да се живот одвија нормално. Путна инфраструктура се чисти и одржава према унапред предвиђеним приоритетима. За ове активности  унапред је  обезбеђена потребна количина соли и камених .

Начелник Одељења  за ванредне ситуације Пожаревца др. Горан Ђорђевић, шеф Групе за управљање ризицима  Локица Терзић упознали су присутне са новим законским прописима који третирају ове материју.

Loading