Изузетно успешна година Школе фудбала „Звиждић“

DSC00588
Facebook

Најмлађе фудбалске наде општине Кучево, окупљене у популарном „Звиждићу“, имали су свој последњи овогодишњи тренинг у сали Средње школе. Њих педесетак, под будним оком председника Управног одбора клуба Милана Новаковића и руковођени диригентским палицама својих тренера Дејана Јовановића, Дејана Терзића и Николе Рајића „брусили“ су своје моторичке способности уз више од 40 фудбалских бубамара, колико их има у економату школе.

Након тренинга, Новаковић је свима поделио ранчеве и новогодишер поклоне уз честитку за предстојеће празнике. Наравно, тренинг није могао проћи без неизбежног Миће „шампиона“ који је будућим маговима фудбалског спорта донео посластице из своје радње.

“ У клубу тренутно имамо 59 регистрованих играча “ поносно је за наш портал изјавио Новаковић. “ То су дечаци и девојчице рођени од 2006. до 2012. године. За овај узраст ФИФА не предвиђа првенствена такмичења, већ само турнирска – тако смо у протеклој години играли на десетак турнира у Петровцу, Мајданпеку, Пожаревцу и Кучеву. У наредној години први наступ нас очекује већ 04. јануара на Новогодишњем турниру у петровачкој спортској хали.“

Loading