Нови позив пољопривреницима : пријавите се за подстицајна средства !

DSCF0119
Facebook

Одсек за пољопривреду наше општине расписао је данас три јавна конкурса на основу којих би Удружења, Земљорадничке задруге као и они који се баве узгојом говеда и оваца могли да добију значајна подстицајна средства. Ово је већ трећи пут у току ове године да се пољопривредницима, путем конкурса, омогућава приступ  финансијским средствима за развој.

Први Јавни конкурс односи се на :УДРУЖЕЊА И ЗАДРУГЕ

Обавештавају се пољопривредна удружења и задруге са територије општине Кучево да је дана 14.11.2018. године објављен Јавни конкурс о условима и начину коришћења подстицаја за меру: Успостављање и јачање удружења и задруга у области пољопривреде. Јавни конкурс траје 15 дана од дана објављивања.

 

Друга два конкурса односе се на : набавку говеда и оваца :ГОВЕДА И ОВЦЕ

–  Јавни конкурс за набавку квалитетних приплодних грла говеда млечних раса и

Јавни конкурс за набавку квалитетних приплодних грла оваца које се користе за производњу меса.

Јавни конкурси трају 20 дана од дана објављивања, а остали услови конкурса и потребна документација да би се остварили подстицаји налазе се у документу у прилогу.

Све остале информације носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава могу добити у Одсеку за пољопривреду Општинске управе општине Кучево, Светог Саве 76, 12 240 Кучево, канцеларија број 11.

Како се на територији општине становништво претежно бави пољопривредном производњом, општина Кучево је у свом буџету определила значајна средства за подстицање пољопривредника. На овај начин, пољопривредни произвођачи могу проширити постојеће капацитете или одлучити да се баве неким другим видом пољопривредне производње.

 

Линкови са комплетним Конкурсима :

Удружења и задруге

http://www.kucevo.rs/media/javno%20poziv/Javni%20poziv%20udruzenja%20ponovljen%202.%20put.pdf

Говеда

http://www.kucevo.rs/media/javno%20poziv/Javni%20konkurs%20junice%20ponovljen%202.%20put.pdf

Овце

http://www.kucevo.rs/media/javno%20poziv/Javni%20konkurs%20ovce%20ponovljen%202.%20put.pdf

 

 

Loading