Културно лето 2018. – у среду, 22. августа,две биоскопске пројекције

megalodon
Facebook

Прва пројекција заказана је за 18 часова – на репертоару је филм Трансилванија 3. У 20 часова биће приказан филм Мегалодон предатор из далеких дубина. Улазнице су по цени од 250 динара.

 

Originalni naslov: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Dužina trajanja filma: 97 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: animirani, komedija
Glumci: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Genndy Tartakovsky
Režiser: Genndy Tartakovsky

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.
Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika zapravo potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.
  

MEGALODON: PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA

  • IZVORNO IME:
  • The Meg
  • TRAJANJE FILMA:
  • 113 minuta
  • GODINA:
  • 2018
  • DRŽAVA:
  • SAD
Megalodon je SF akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

Loading