Добро издање „Вукова са Пека“ у дуелу са пожаревљанима- Звижд-Железничар 3:1

DSC04202
Facebook

У наставку припрема за наредну сезону Звижд је одиграо пријатељску утакмицу са Железничарем из Пожаревца и победио са 3:1. Резултат је могао бити далеко већи али топло време, изузетно тежак тренинг пре подне и сасвим солидна екипа Железничара учинили су да буде само 3:1 за кучевљане. Када се све сагледа,љубитељи фудбала у граду на Пеку, могу бити задовољни приказаним.

                                        Звижд – Железничар 3:1 (2:1)

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић2 гледалаца :50, судија:Булутић (Кучево). Стрелци : Стојадиновић у 28.и 35.мин, Ристановић у 82. Мин (Звижд) М.Стојановић (к.у.) у 17. Мин (Железничар)

Звижд :Петровић, Терзић, Симић, Вићентијевић, Жујевић, Милојевић, Ковачевић, Прокић, Стојадиновић, Живановић, Радосављевић

Играли су још : Ристановић, Миловановић, Митровић, Колески, Манојловић, Лазић, Милић

Железничар : Тодосијевић, Н.Мирковић, Живковић, Чептеновић,  Д.Миленковић, М.Стојановић, Ранђеловић, Аврамовић, Вукановић, С.Стојановић, Живковић

Играли су још : Др. Миленковић, Станчић, Стевић, Лакић, Б.Мирковић

Утакмица је отпочела офанзивом домаћих: у 7. мин  Милојевић шутира тик преко пречке, у 8. мин Стојадиновић продире преко леве стране убацује у средину до Радосављевића који  шутира поред стативе. Гости су запретили ударцем главом Вукановића у 10 мин. , а у 17. Симић несмотрено са леђа стартује на Вукановића у казненом простору.Булутић показује на белу тачку а М.Стојановић доводи свој тим у вођство.  Домаћи изједначују у 28. мин, Стојадиновић је шутирао, лопта је погодила неког од одбрамбених играча гостију, преварила  иначе одличног Тодосијевића, и завршила у мрежи. У 35. мин Милојевић одлично продире по левој страни, убацује на петерац где је Стојадиновић сам, и главом лопту спроводи у мрежу за вођство домаћих. Два минута касније судија Булутић досуђује најстрожију казну и за Звижд али Тодосијевић је ухватио „живу лопту“ након ударца Радосављевића. У наставку, домаћи промађшују још неколико изразитих прилика да би коначни резултат, 3:1 поставио Ристановић погодком из слободног ударца са 25 метара у 82. мин.

Loading